Skolfoto

Info

En stor del av min verksamhet sker på uppdrag av skolor och förskolor. Jag har många års erfarenhet som porträttfotograf och har arbetat länge inom barnomsorgen. Något som brukar vara en fördel vid barnfotograferingar. För mig är det viktigt att vara lyhörd och flexibel eftersom jag befinner mig på andras arbetsplatser vid skolfotograferingar.

Jag använder JaRocka för att administrera och distribuera bilderna till föräldrar och personal. Föräldrarna får på så sätt full kontroll vid beställningen och kan välja ut de bästa bilderna online innan de går till tryck. Bra för plånboken och för miljön, eftersom ingenting framkallas förrän föräldrarna gjort sitt köp.

Välkommen att kontakta mig angående skolfotografering i Östergötland, Södermanland och Småland! 

Boka tid

Är du representant för en skola eller förskola? Varmt välkommen att kontakta mig för mer info ang eventuell fotografering hos er. 

Är du förälder och vill boka tid till er förskolas fotografering? Leta upp er förskola här

Lämna kontaktuppgifter

Skol- och förskolefotograferingar 2016

Leta upp er fotografering i listan nedan och fyll i formuläret. Klicka på skicka. Har du fler barn måste du fylla i formuläret flera gånger.

Några dagar efter fotograferingen skickas koden ut via sms och mail och ni kan logga in på JaRocka för att se bilderna och göra er beställning direkt på nätet.